.
subotica grad sportova


Nove uspešne borbe za KBK Top Fighter, Lončar i Despotović prvaci Vojvodine


clock27.11.2022 17:12 h


Nove uspešne borbe za KBK Top Fighter, Lončar i Despotović prvaci Vojvodine

Članovi subotičkog Kikboks kluba “Top Fighter“ učestvovali su juče, 26. novembra, na kik boks Prvenstvu Vojvodine u disciplini K1, koje je održano  u Bečeju, a na kojem je učestvovalo 100 takmičara iz 20 klubova.

Stefan Repčen u uzrastu pionira, kategorija do 40 kg, osvojio je bronzanu medalju. U starijim juniorima Milan Bogavac u kategoriji do 71 kg takođe se okitio bronzom, dok su zlatna odličja u starijim juniorima osvojili Milica Despotović, kategorija do 52 kg, i Nikola Lončar u kategoriji do 81 kg.

“Milan Bogavac je uspeo da dođe u četvrtfinalu do prve pobede, dok je u polufinalnom meču izgubio na poene, ali je dao svoj maksimum i onesposobio svog protivnika za finale. Pionir Stefan Repčen odradio je svoj drugi meč, izgubio je na poene ali i pružio maksimalni otpor iskusnijem protivniku i polako stiče ono najbitnije a to je iskustvo. Nikola Lončar je pobedio u dva teška meča i drugu godinu zaredom postao je prvak Vojvodine u disciplini k1. I za kraj naša Milica Despotović, dva meča i dve pobede i zasluženo prvak Vojvodine“ istakao je trener kluba Alen Heralić.


back_to_top