.
subotica grad sportova


Kikbokseri Top Fighter-a u reprezentaciji Srbije i na kampu perspektivnih sportista


clock23.08.2023 21:14 h


Kikbokseri Top Fighter-a u reprezentaciji Srbije i na kampu perspektivnih sportista

U proteklom periodu takmičari Kik boks kluba Top Fighter” Bojan Miškolci, Milan Bogavac, Aleksandar Tot i Stefan Repčen predvođeni trenerom Heralić Alenom učestvovali su na kampu perspektivnih sportista Vojvodine pod pokroviteljstvom Kik boks saveza Vojvodine i Pokrajinskog sekretarijata za sport, dok je tehnički organizator bio Klub borilačkih sportova “Gozo Šioda”.

14 klubova sa teritorije Vojvodine sa oko 100 učesnika je od 14. do 18.08 imalo trenažne aktivnosti dva puta dnevno, treneri su razmenjivali iskustvo, takođe su bila predavanja o pravilima u kik boksu i antidopingu u sportu, deca su imala druženje i razonodu kupajući se na bazenu i reci Tisi, a noćenje u šatorima je bilo novo interesantno iskustvo za mlade sportiste.

Uporedo sa održavanjem kampa, dvoje takmičara kluba Milica Despotović i Nikola Lončar zbog ostvarenih rezultata u tekućoj sezoni dobili su poziv u reprezentaciju i učestvovali su od 10. do 20.08 na Paliću na pripremama juniorske kik boks reprezentacije za Evropsko prvenstvo koje će se odati u Istanbulu u Turskoj od 25.08 do 03.09.
Despotovićeva će se nadmetati u disciplin
Lou kick u kategoriji do 48 kg, dok će Lončar nastupati u disciplini k1 u kategoriji do 75 kg. Ovo će biti njihov prvi nastup u nacionalnom timu, i svakako najznačajniji uspeh otkad je pre pet godina vođenje kluba preuzeo trener Alen Heralić.

Klub se zahvaljuje Sportskom savezu grada Subotice kao i ostalima koji su finansijski pomogli odlazak njihovih takmičara na Evropsko prvenstvo.
back_to_top