.
subotica grad sportova


Vaterpolistima prija domaći bazen (FOTOGRAFIJE)


clock23.10.2021 23:02 h


Vaterpolistima prija domaći bazen (FOTOGRAFIJE)
Petar Kopunović

VK Spartak Prozivka - VK Banja Luka 25:10 (4:2, 9:1, 7:4, 5:3)

VK Spartak Prozivka: Ćalasan S, Varkulja Č, Klinovski M, Ivković L, Lovadinov A, Ćurčin M, Lugonja K, Jarić B, Bulatović D, Šorš D, Ugarković D, Kovačević N, Milošević M, Krkelić R.

Vratili su se vaterpolisti Spartak Prozivke u domaći bazen nakon prošlonedeljnog poraza od ekipe Sava i u meču protiv Banjalučana pokazali da ova ekipa poseduje talenat i potencijal za viši rang.

Pred skoro pa punim tribinama bazena Prozivka meč je rešen posle dve četvrtine. Prva četvrtina je bila na tren neizvesna, dok se u drugoj domaći igrači nisu probudili i rešili taj deo igre sa 9:1 i otišli na pauzu rezultatom 13:3. Do kraja je bilo potrebno odigrati skoncentrisano i meč privesti kraju za novu pobedu i nove ligaške bodove.

Po rečima kapitena ekipe Ćalasan Strahinje napad je funkcionisao odlično, dok je u odbrani bilo sitnih grešaka koje će se morati ispraviti protiv konkurentijih ekipa.

Najkorisniji igrač utakmice bio je Ugarković Damjan sa 6 postignutih golova. Zanimljivo je da se i golman Milošević Miloš upisao u listu strelaca postigavši gol od svog gola.

U sledećem kolu ekipa putuje na megdan beogradskoj ekipi Dorćol. Meč se igra 6.11.  

Photos by Kopunović Petar


back_to_top