.
subotica grad sportova


Vojvodina ipak izborila majstoricu


clock10.04.2023 21:34 h


Vojvodina ipak izborila majstoricu
by Ivana K.

Večeras je u Hali sportova odigran revanš meč polufinala odbojkaške Super lige između Spartaka i Vojvodine.

Delovalo je da će izabranici Ivice Jevtića, nakon pobede u prvom meču u Novom Sadu (2:3), uzvratiti Vojvodini za prošlogodišnji poraz u finalu. Subotičani su imali set loptu u prvom delu igre, ali su Novosađani uspeli da osvoje taj deo igre rezultatom 26:28, što im je dalo vetar u leđa, pa su naredna dva seta dobili u svoju korist sa 16:25 i 20:25, čime su izjednačili na 1:1 u seriji i tako izborili da se odlučujući meč igra na njihovom terenu. Treći, odlučujući, duel će se odigrati u Novom Sadu u četvrtak, a pobednik će se u finalu sastati sa beogradskim Partizanom, koji je savladao kragujevački Radnički u drugom polufinalu.

MOK SPARTAK: Milović Miljan, Mašulović Veljko (9), Jungić Nemanja (2), Tomčić Luka, Peić Dario, Lečić Marko (6), Vulikić Andrija (3), Suvački Ognjen, Šebek Kristian, Khan Murad (12), Dulić Stefan, Pavlović Nikola (3), Omar Ahmed (1), Tumbas Aleksandar.

VOJVODINA: Simić Stefan (4), Milanović Matija, Bajandić Lazar, Zečević Milan, Negić Stefan, Rudić Andrej, Kavogo Yaoussi Landry, Ubiparip Žarko (12), Mišković Uroš, Antunović Nemanja, Bučuljević Maksim (3), Parapunov Radoslav (10), Krsmanović Petar (12), Mehić David (15).


back_to_top