.
subotica grad sportova


Košarkaši u petak dočekuju Zdravlje


clock05.10.2022 18:57 h


Košarkaši u petak dočekuju Zdravlje
mkkspartak.rs

MKK Spartak Office Shoes u petak očekuje prvi meč pred domaćom publikom u Košarkaškoj ligi Srbije. Tim povodom na press konferenciji su se obratili kapiten tima Predrag Prlja i trener Srećko Sekulović. Utakmica se igra u Hali sportova sa početkom od 19:30.

Predrag Prlja: „Dolazi nam veoma kvalitetna ekipa iz Leskovca, i to, koliko znam, u punom sastavu. Ni mi nemamo kadrovskih problema, i imamo motiv da se prikažemo u mnogo boljem svetlu nego što je to bilo u Staroj Pazovi. Iako je Dunav odigrao odlično, utisak je da smo mi prikazali najlošiju partiju ove godine. I pored kraćeg vremena za pripremu utakmice, mislim da ćemo biti na visini zadatka“.

Srećko Sekulović: „ Vrlo bitna utakmica posle poraza, ne bi smeli da dozvolimo luksuz, da izgubimo kod kuće. Zdravlje je tvrda ekipa, poletna, karakteriše ih timska igra, dobro trče kontra napad, menjaju odbrane iz čoveka u zonu. Imaju dva Amerikanca koji prošlu utakmicu nisu odigrali baš najbolje, što ne znači da nisu opasni, igrača iz Jermenije. Isti je trener već tri sezone, uigrani su i imaju iskustvo igranja u KLS. I pored svega ja verujem u momke, nadam se da ćemo da odigramo dobro, da vratimo poljuljano samopouzdanje“.

Izvor i detaljnije na sajtu MKK Spartak Office Shoes ili klikom ovde.

Ulaznica na utakmicu se naplaćuje 200 dinara, a kupovinom iste učestvuje se u finansiranju besplatnih treninga košarke za više od 600 mališana iz Subotice i okoline.


back_to_top