.
subotica grad sportova


Radnički nastavio Spartakovu seriju poraza (FOTO)


clock04.04.2024 18:14 h


Radnički nastavio Spartakovu seriju poraza (FOTO)
Aleksandar Šećerov ©

U jučerašnjem fudbalskom susretu na Gradskom stadionu u Subotici, publika je svedočila uzbudljivoj utakmici između domaćina Spartak Ždrepčeva krv i gostiju Radničkog iz Niša. Važno je napomenuti da su članovi GU Autizam izveli početni udarac, čime je obeležen Svetski dan autizma, ističući značaj inkluzije i podrške.

SPARTAK ŽK - RADNIČKI NIŠ 1:2 (0:1)

STRELCI: Yamkam M (autogol, 67. minut) za Spartak. Dele (18. minut) i Cvetković (84. minut) za Radnički.

SPARTAK ŽK: Manojlović, Mijailović, Bogićević (46. Tomović), Ćalasan, Prijović, Lukić, Babić (65. Dunđerski), Tošeski (46. Stanojev), Mijić, Todoroski (46. Kolins), Ubiparip (46. Mudrinski).

RADNIČKI NIŠ: Stevanović, Jamkam, Ado, Vojnović, Petković, Stajić, Luković (76. Mesarović), Belaković, Ilić (83. Faj), Bamidele (83. Cvetković), Smajlagić (58. Vukić).

Plavo beli su se novim, trećim, porazom u nizu udaljili od plejof zone i sve izesnija je borba za opstanak u narednim kolima. Ekipa od 3. marta ne zna za pobedu, kriza rezultata se oslikava i 10. mestom na ligaškoj tabeli. Međutim, to 10. mesto uopšte ne zvuči obećavajuće, jer ekipa Javora koja se nalazi u zoni baraža ima samo 3 boda manje od subotičkog tima. Priliku za ispravku Spartak ima 7. aprila kada gostuju u Kragujevcu ekipi Radnički 1923. 

FOTOGRAFIJE: Aleksandar Šećerov 


back_to_top