.
subotica grad sportova


Fudbalerke Spartaka započele pripreme


clock18.01.2023 21:50 h


Fudbalerke Spartaka započele pripreme
www.zfk-spartak.in.rs

Fudbalerke Spartaka započele su pripreme za prolećni deo takmičarske sezone. Deo priprema će se odvijati u Subotici, dok će ekipa 11 dana boraviti u Turskoj i nakon toga u Hrvatskoj i Italiji.

U Turskoj će golubice 26. januara odigrati meč protiv Antalijaspora, 31. januara protiv moskovskog Dinama, dok će se naknadno saznati termin odigravanja utakmice protiv Zenita, šampionki Rusije.

Po povratku iz Turske šampionke Srbije putuju u Hrvatsku gde će 4. februara odmeriti snage protiv ŽNK Osijek, a nakon toga, od 10. do 25. februara sledi reprezentativna pauza. Spartak u svim nacionalnim selekcijama ima predstavnika.  

Velika čast za subotičku ekipu je i učešće na međunarodnom turniru za igračice do 21 godine koji će se od 26. februara do 3. marta igrati u Rimu. Učešće na turniru su potvrdile ekipe iz Kanade, Engleske, Velsa, Ukrajine i Rusije.
Ekipa će generalnu probu imati 1. marta u Subotici protiv šampionki Mađarske ekipe Ferencvaroša, da bi 5. parta započele takmičarske obaveze utakmicom 1/8 finala Kupa.


back_to_top