.
subotica grad sportova


Biciklisti Spartaka ekipni prvaci Srbije (FOTO)


clock06.07.2023 19:20 h


Biciklisti Spartaka ekipni prvaci Srbije (FOTO)

Iza biciklista Spartaka je period sa mnoštvom kvalitetnih trka, izveženih kilometara i ostvarenih dobrih rezultata, a jedna od najvrednijih je ekipna kadetska titula prvaka Srbije osvojena u Kraljevu.

U Erdeviku je održano Prvenstvo Srbije hronometar. Nikolina Perčić je postala šampionka Srbije u konkurenciji kadetkinja, dok je Vuk Trišić drugoplasirani kod kadeta. Ivan Perčić je zauzeo 5. mesto, a Nikola Vujković Lamić 8. u istoj konkurenciji. Mikloš Kereši je zauzeo 7. mesto u kategoriji Mastersi C.

Beranovce kod Kraljeva bilo je mesto održavanja Državnog prvenstva u drumskoj vožnji. Nikolina Perčić je i ovde bila odlična i zauzela 4. mesto na stazi dužine 36,4km. Kadeti su vozili 79,1km, a individualno su ostvareni sledeći rezultati: Vuk Trišić (5. mesto), Nikola Vujković Lamić (6. mesto) i Ivan Perčić (7. mesto), i tako su Subotičani ostvarili uspeh u ekipnoj konkurenciji i zasluženo poneli epitet najboljeg tima.

Među reprezentativcima Srbije našli su se i članovi BK Spartak nastupivši na trci Tour of Kids u Sloveniji u Novom Mestu. Među reprezentativcima našli su se Nikolina Perčić, Vuk Trišić i Ivan Perčić.


back_to_top