.
subotica grad sportova


Sportisti Top Fightera učestvovali na Muay Thai seminaru, 20. novembra domaćini u Subotici


clock14.11.2022 16:29 h


Sportisti Top Fightera učestvovali na Muay Thai seminaru, 20. novembra domaćini u Subotici

Takmičari KBK"Top Fighter" Đorđe Golić, Nikola Kolar, Nikola Lončar i Martin Toldi, predvođeni trenerom Alenom Heralićem, učestvovali su 13. novembra u prostorijama kluba"Memento mori MMA" u Sremskoj Kamenici na seminaru u organizaciji Muay Thai saveza Srbije, na kojem je bilo 60 učesnika iz 9 klubova, među kojima i  gosti iz Hrvatske i Slovačke.Seminar je vodio Sak Kaoponleka, jedan od najboljih boraca laktovima, čiji je  profesionalni skor neverovatan, od 380 borbi u svojoj karijeri  zabeležio je 340 pobeda i 40 poraza.
Bio je šest puta šampion sveta, a 1995. bio je borac godine na Tajlandu, a 1998. je osvojio čuvenu titulu na stadionu Lumpinee u Bangkoku.

Tokom dva treninga od po dva sata takmičari su mogli da se upoznaju sa elementima tehnike tajlandskog boksa, kao što su uglovi za napad laktovima, skraćivanje distance za kolena, kontre nožnim udarcima, tehnike bacanja protivnika i borbe u klinču."Nakon dugo godina pauze tajlandski boks je ponovo oživeo i razvija se u Srbiji. Tome u prilog idu i otvoreni treninzi u organizaciji Muay Thai saveza Srbije koji su održani u prethodnom periodu, kao i ovaj seminar, koji su bili odlična priprema i uvertira za takmičare našeg kluba, kao i takmičare drugih klubova koje ćemo imati prilike da vidimo na ringu u drugom kolu "Liga Nade" koje  organizuje KBK "Top Fighter" u Subotici 20.11. sa početkom u 12 časova u Hali sportova, na kojem je najavljen i dolazak klubova iz regiona. Ulaz je besplatan i ovom prilikom pozivam sve ljubitelje borilačkih sportova da dođu i uživaju u kvalitetnim borbama" poručio je trener kluba Alen Heralić.
back_to_top