.
subotica grad sportova


Despotović, Kolar i Lončar osvajači medalja na Prvenstvu Srbije (FOTO)


clock07.03.2023 20:59 h


Despotović, Kolar i Lončar osvajači medalja na Prvenstvu Srbije (FOTO)

Takmičari KBK "Top Fighter" učestvovali su na Prvenstvu Srbije u kik boksu, tatami disciplina kik lajt, koje se po prvi put organizovalo u Subotici. Na prvenstvu je učestvovalo 43 kluba sa rekordnih preko 300 takmičara.

Osvajači medalja su senior Nikola Kolar -63 koji se okitio bronzom, juniori Milica Despotović -55 koja je osvojila srebro i Nikola Lončar -79 koji je nakon 4 pobeđena meča u jednom danu pored osvojenog zlata, dobio i pehar za najboljeg juniora na prvenstvu.

U eliminacijama su ispali mlađi kadet Stefan Repčen do 37kg, juniori Bogavac Milan -74 kg i Toldi Martin -69 kg. Takođe i juniorka Silađi Mia -55 kg i stariji kadet Tot Aleksandar -47 kg kojima je ovo bilo i prvo takmičenje. 

Trener Alen Heralić zadovoljan je nastupom svojih takmičara, rezultati su u skladu sa iskustvom koje imaju takmičari. “Nekima je falilo malo sreće, neke je omela povreda, a bilo je i diskutabilnih sudijskih odluka tokom meča. Svakako ovo takmičenje je bila odlična provera na početku takmičarske sezone za predstojeća zahtevnija ringovna takmičenja, i smernica na čemu treba poraditi kod svakog takmičara“ ističe Heralić.


back_to_top