.
subotica grad sportova


Vuk Trišić i Nikolina Perčić pobednici Kupa Srbije


clock05.06.2023 18:31 h


Vuk Trišić i Nikolina Perčić pobednici Kupa Srbije

Biciklistički klub Spartak iz Subotice postigao je izuzetne rezultate na nedavno održanoj Velikoj nagradi Odžaka i Kupu Srbije. Njihovi talentovani biciklisti pokazali su izuzetnu izdržljivost, veštinu i upornost, ostvarivši zapažene rezultate u svojim kategorijama.

Kadetkinja WU17, Nikolina Perčić, dominirala je na trci od 15 krugova, što je ukupno 19,5 kilometara. Njena impresivna vožnja i brzina doveli su je do prvog mesta na postolju. Nikolina je pokazala izuzetan talenat i potencijal, a njen uspeh je samo najava za još veće dostignuće u budućnosti.

U kategoriji kadeta U17, trka je obuhvatala 20 krugova, ukupno 26 kilometara. Vuk Trišić se istakao kao pobednik u ovoj kategoriji, demonstrirajući svoju izuzetnu kondiciju i tehniku vožnje. Osim Vuka, i drugi članovi BK Spartak su postigli impresivne rezultate. Ivan Perčić je zauzeo četvrto mesto, dok je Nikola Vujković Lamić osvojio peto mesto. Ova tri talentovana mlada biciklista su se izborila sa jakom konkurencijom i dokazala svoju sposobnost.

U elit senior kategoriji trka je obuhvatala 25 krugova, ukupno 32,5 kilometara, a član BK Spartak Mihajlo Bolić plasirao se na 6. mesto.
back_to_top